Demeter 3/2017

Demeter 3/2017

Biodynaamisin menetelmin tuotetut viinit lisäävät suosiotaan ja haluamme osaltamme olla mukana lisäämässä ihmisten tietämystä niiden erityislaadusta. Toivomme tämän teemalehden palvelevan sekä lehteä lukevia kuluttajia, että viinin parissa työtään tekeviä tahoja.

Biodynaamiset viinit ovat maailmallakin hyvin ajankohtainen aihe. Viininviljelijät kohtaavat uudenlaisia tuholaisia ja tauteja, viiniköynnökset heikkenevät ja maaperä tiivistyy. Näihin haasteisiin ei pystytä vastaamaan tavanomaisin menetelmin ja kiinnostus biodynaamista viinintuotantoa kohtaan on tästäkin syystä kasvussa.

Aiheina:
Biodynaamisen viinintuotannon erityispiirteet
Biodynaamisten viinien merkintä
Tilastotietoa ja Alkon info
Antroposofia ja viini
Pusta puhkeaa kukkaan
Studieresa till Tyskland
Biodynaamisia viinejä Andien rinteiltä
Marie-Thérèse Chappaz
Demeter-sertifiointi Ranskassa
Michele Lorenzettia tapaamassa
Vino Nostrum
Työskentely Demeter-viinien kanssa
Popup ravintolaviikko

Tilaa irtonumero tai vuosikerta!

 

Kategoriat: Demeter-lehti, Uutiset
Kommentoi | Kommentit pois päältä artikkelissa Demeter 3/2017 15.9.2017

Kommentointi poissa käytöstä.