Hapatuskurssi 13., 14. tai 16.11.2017

Hapatus Workhop
Brigid Le Fevre

Haluatko oppia lisää kasvisten hapatuksesta ja oppia hapattamaan itse?

Tervetuloa Brigid Le Fevren vetämällä puolen päivän kurssille, jossa sukelletaan maitohappohapatuksen maailmaan (ei maitotuotteita) ja opit miten valmistat itse perinteistä hapankaalia, hapankurkkuja tai vaikka kimchiä. Kotiin viemisiksi  saat inspiraatiota ja pari purkkia hapatteita.

Workshop sisältää sekä käytäntöä että tekemista ja kielenä on Englanti.
Brigid Le Fevre on kotoisin Irlannista ja asunut Järnassa, Ruotsissa, viimeiset 10 vuotta. Hän valmistaa hapatettuja ruokia ja juomia, joita myydään paikallisissa kaupoissa ja ravintoloissa. Le Fevre on myös viljelijä ja opettaja.

Aikataulu:
13.11. Oma Maa Cafe, Helsinki
14.11. Majvikin tila (kello 10-14) Majvikintie 68, 01100 Östersundom, ilmoittaudu info(at)biodyn.fi
16.11. Kurjen tila,Vesilahti

 

Fermentation Workshop
by Brigid Le Fevre

Do you want to know more about fermented vegetables*, why they are great and how to make your own? Come and learn the basics of lactic acid fermentation** and how to confidently create foods that titillate your taste buds and nourish your gut. Bring your questions and an apron (optional). Take home inspiration and a couple of jars of vegetables to get you started.

This workshop is both practical and theoretical. The workshop will be held in english.

*some examples: sauerkraut/kimchi/hapankurkku
** no milk involved!

Brigid Le Fevre is an Irishwoman living in Järna, Sweden. She produces fermented foods and drinks which are sold locally to shops and restaurants. Le Fevre also grows vegetables both in practice and as a subject teaches.

Schedule:
13.11. Oma Maa Cafe, Helsinki
14.11. Majvik farm (kello 10-14) Majvikintie 68, 01100 Östersundom, Sign up: info(at)biodyn.fi
16.11. Kurjen tila,Vesilahti

Kategoriat: Tapahtumat, Uutiset
Kommentoi | Kommentit pois päältä artikkelissa Hapatuskurssi 13., 14. tai 16.11.2017 16.10.2017

Kommentointi poissa käytöstä.